Oplukning

Vi står klar døgnet rundt

Oplukning uanset tidspunkt

Skulle uheldet være ude, og du har mistet din nøgle, eller låst dig selv ude, så står AA Låseservice klar til at rykke ud til dig. Vi hjælper med oplukning af døre, porte og andet. At låse sig selv ude af bolig er et af de hyppigste problemer. Derfor er vi også hurtig på pletten med oplukning heraf. Vi er autoriserede til oplukning af døre for både private og erhverv.

Vi udfører oplukning i Odense, Fyn. Vi er altid klar til at hjælpe dig med oplukning af dør. Uanset tidspunkt på døgnet, og uanset adresse. Så søger du en tillidsvækkende låsesmed, der arbejder ud fra professionelle løsninger, så er vi de rette.

Vitess låsesystem henvender sig primært til erhverv og boligforeninger. Låseserien besidder også den patenteret Intop-låsesikring.

Oplukning – Det sker, når vi rykker ud!

Når du får brug for AA Låseservice, skal du stå klar med billed-ID, så vi kan verificere, at det er dig der er ejer af boligen.

Vi udfører opgaverne ud fra bedste standarder, og bruger udstyr der ikke beskadiger din dør. Arbejdet udføres med godkendt værktøj, og udføres hurtigst muligt, så du kan komme videre med din hverdag.

Står du og har mistet nøgle til boligen, så anbefaler vi omkodning af dine låse. Så er du sikret, at der ikke er andre, der har adgang til din bolig, som f.eks en tyv eller andre. Vi rådgiver dig bedst muligt. 

Se vores produkter her her

Vi tilbyder en bred vifte af låseservices med tilhørende produkter. Uanset situation eller tidspunkt, står vi altid klar til at hjælpe dig. Det kunne f.eks. være at sikre din bolig yderligere. 

Vi tilbyder en bred vifte af produkter. Her ses vores cleverpro låsesytem

Låse/låsesystemer

Se vores store udvalg af låse og låsesystemer her

Vi er autoriseret ROKU forhandler. Se vores store udvalg her,

Nøgler 

Vi er autoriseret Ruko,- ABUS,- og Dormakaba forhandler. Se vores store udvalg af nøgler her.

Vi anbefaler at få ekstra lås til hjemmet. Dette er med til at øge sikkerheden i dit hjem

Ekstra Lås

Vil du gerne have en endnu mere sikker bolig? Vi tilbyder en ekstra lås til dine døre. 

Du kan også bruge en chip til at låse dit nye cleverpro låsesytem

Alarmer & Videoovervågning

Vil du sikre din bolig? Hos AA Låseservice tilbyder vi også alarmer gennem samarbejdspartner. 

Skal vi hjælpe dig? 

12 + 1 =