Biloplukning

Vi hjælper dig, hvis du er låst ude af bilen

Er du låst ude af bilen?

Har du ikke prøvet at låse dig ude af bilen endnu, så finder du hurtigt ud af, hvor frustrerende det er, at være låst ude af sin bil, fordi man smækkede døren i, mens nøglerne lå i bilen. Det kan oftest betyde mindre raserianfald, banden, eller et forsøg dårligt forsøg på at låse bilen op, med det man lige har i hånden. 

Derfor er det altid den sikreste vej, at ringe til AA Låseservice. Vi tilbyder opluk af biler, hvis uheldet skulle være ude. Det betyder, at vi arbejder med professionelt værktøj, der skader din bil mindst muligt. Hvis du er låst ude af bilen, skal du forholde dig roligt, og lade AA Låseservice klare oplukningen af din bil. Biloplukning betyder, at vi låser dig ind i din bil igen, hvis du ikke har mulighed for at skaffe en ekstranøgle

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er låst ude af bilen? 

  • Forhold dig roligt
  • Prøv ikke selv at låse din bil op
  • Kontakt AA Låseservice 
  • Oplys bilmodel og årgang
  • Vent på, vores låsesmed kommer og låser din bil op
  • Du kan nu køre videre

Men min bilnøgle er knækket? 

Er nøglen knækket, eller sat sig fast i cylinderen, skal du på ingen måde kaste dig ud i, at få den ud. Ring i stedet til AA Låseservice, og lad en professionel gøre arbejdet for dig, så du ikke yder skade på din bil, som ridser i lakken eller en smadret bilrude. Hos AA Låseservice har vi døgnvagt, og det betyder, at du ringe til os døgnet rundt. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset dag og tidspunkt. Om det er sen aften efter en biograftur, eller tidlig morgen foran bageren, så er vi på pletten til at udfører biloplukning med professionelt håndværk. 

Når du ringer, er det en god idé at oplyse modelnavn og årgang. Så er vi sikre på, at vi ikke kører forgæves, og du ikke kan komme videre med hverdagen. Kontakt os her!

Se vores produkter her her

Vi tilbyder en bred vifte af låseservices med tilhørende produkter. Uanset situation eller tidspunkt, står vi altid klar til at hjælpe dig. Det kunne f.eks. være at sikre din bolig yderligere. 

Vi tilbyder en bred vifte af produkter. Her ses vores cleverpro låsesytem

Låse/låsesystemer

Se vores store udvalg af låse og låsesystemer her

Vi er autoriseret ROKU forhandler. Se vores store udvalg her,

Nøgler 

Vi er autoriseret Ruko-, ABUS- og Dormakabaforhandler. Se vores store udvalg af nøgler her.

En ekstra lås til dit hjem, er en ekstra sikkerhed for dig.

Ekstra Lås

Vi tilbyder at sætte en ekstra lås i din bolig. En ekstra lås til din bolig er ekstra sikkerhed. 

Du kan også bruge en chip til at låse dit nye cleverpro låsesytem

Alarmer & videoovervågning

Vil du sikre din bolig? Hør nærmere omkring vores samarbejdspartner. 

Skal vi hjælpe dig? 

5 + 9 =